In memoriam

MARTA SANDULACHE DARJAN

    Notarul public, Sandulache Darjan Marta, s-a stins din viață în data de 1 iunie 2017.
    D-na Sandulache Darjan Marta a activat ca notar public intre anii 1995 si 2013, perioada in care a fost pe parcursul mai multor ani si membru al Colegiului Director al Camerei Suceava.
    A fost o foarte buna colega, care a tinut la prestigiul notarilor,un om deosebit cu o vasta experienta profesionala.

DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA ÎN PACE!

Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici Suceava


DUMITRU NECHITA

    Notarul Nechita Dumitru, s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015 după o lungă suferință.
    Născut pe 25 octombrie 1951 în satul Flondora , comuna Manoleasa, județul Botoșani, Dumitru Nechita a absolvit cursurile Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași în 1977. După absolvire, timp de câteva luni a lucrat la Procuratura Municipiului Toplița, apoi din octombrie 1977 și până în octombrie 1994 a activat ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.
    În intervalul 1 octombrie 1994 - 15 februarie 1999 a fost procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava , unde a deținut și funcția de șef Secție Penală, iar ulterior, până în iulie 2001 a activat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava.
    În data de 12.12.2000 domnul Nechita Dumitru a fost numit notar public prin Ordinul Ministrului Justiției, începând din data de 29.03.2001 a desfășurat activitatea de notar public în cadrul Camerei Notarilor Publici Suceava , făcând parte din Colegiul Director începând din anul 2007 până în data de 5.09.2015.
    A fost un coleg de o mare probitate morală și profesională.

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ÎN PACE!

Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici Suceava


NICOLAE ANCA

NICOLAE ANCA a activat ca notar public în Circumscriptia Judecatoriei Suceava din cadrul Camerei Notarilor Publici Suceava, în perioada 1995-2003.
Nascut la 7 februarie 1926, în orasul Turda, a plecat fulgerator dintre noi, în urma unui tragic si stupid accident de circulatie, petrecut în ziua de 25 aprilie a.c.
A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Iasi în anul 1957 si mai mult de trei decenii a activat ca notar, fiind si notar sef la fostul Notariat de Stat Judetean Suceava. Odata cu intrarea în vigoare a Legii notarilor publici si a activitatii notariale, nr. 36 / 1995, NICOLAE ANCA si-a reluat activitatea de notar.
În tot acest rastimp a fost mentorul si îndrumatorul colegilor tineri, care au apelat la sfatul, experienta si competenta sa.
Era cunoscut ca un foarte bun profesionist în materie civila si notariala, fiind un bun sfatuitor pentru notarii publici din Camera Suceava.
A fost apreciat si respectat de toti cei care l-au cunoscut ca o persoana calma, cu tact, reusind de fiecare data sa gaseasca rezolvare problemelor asupra carora i s-a cerut sprijinul.
Colegii din Camera Suceava regreta profund trecerea în nefiinta a celui ce a fost notar public NICOLAE ANCA.

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ÎN PACE!

Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici Suceava


MANEA LACRAMIOARA

Din 1996 pâna la 2 ianuarie 2003, când a decedat, LACRAMIOARA MANEA a functionat ca notar public în Circumscriptia Falticeni din cadrul Camerei Notarilor Publici Suceava.
În perioada anterioara a functionat ca notar la Notariatul de Stat Judetean Suceava.
Primele simptome ale bolii au aparut în urma cu trei ani, aceasta fiind mai puternica decât ea. Dupa o grea suferinta a decedat, la numai 38 de ani, lasând în urma sa un sot care a iubit-o si o fetita de numai 4 ani.
Colegii si cei dragi îi vor pastra o vesnica amintire.

DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA ÎN PACE!

Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici Suceava