randNou

Concurs schimbare sediu


randNou  Nou - Anexa nr. 9 – LISTA REZULTATELOR FINALE ALE CONCURSULUI DE SCHIMBARE A SEDIILOR BIROURILOR NOTARIALE DIN DATA DE 1 NOIEMBRIE 2023.

randNou  Nou - Anexa nr. 5 – Lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale din data de 1 noiembrie 2023.

randNou Situația centralizată a notarilor publici care s-au înscris la concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc in ziua de 1 noiembrie 2023.

randNou Proces verbal cu privire la verificarea conditiilor de inscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc in ziua de 1 noiembrie 2023.

randNou Anunt INR privind data desfășurării concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale din data de 01.11.2023 si Lista posturilor vacante destinate schimbărilor de sedii.

randNou Cererea de inscriere la concursul de schimbare a sediilor - Anexa nr. 1 – la Regulamentul de concurs.

randNou Anexa nr. 9 – Lista rezultatelor finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale.

randNou Anexa nr. 5 – Lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale.

randNou Situatia centralizata a notarilor inscrisi la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc in ziua de 03 noiembrie 2022.

randNou Proces verbal al notarilor inscrisi la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc in ziua de 03 noiembrie 2022.

randNou Anunt INR privind data desfășurării concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale din data de 03.11.2022 si Lista posturilor vacante destinate schimbărilor de sedii.

randNou Anexa nr. 9 – LISTA REZULTATELOR FINALE ALE CONCURSULUI DE SCHIMBARE A SEDIILOR BIROURILOR NOTARIALE DIN DATA DE 26 NOIEMBRIE 2021.

randNou Anunț privind noi măsuri covid pentru candidații la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale care se va organiza în data de 26 noiembrie 2021.

randNou Anunț privind aprobarea modificării datei de susținere a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, din ziua de 25 octombrie 2021, în ziua de 26 noiembrie 2021.

randNou Anunt INR privind data desfășurării concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale si Lista posturilor vacante destinate schimbărilor de sedii.

randNou Hotararea Consiliului Uniunii nr.105/11.10.2018 privind validarea rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

randNou Lista rezultatelor contestatiilor + Lista rezultatelor finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale

randNou Anexa nr. 5 – Lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

randNou Proces verbal si situatia centralizata a notarilor inscrisi la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc in ziua de 24 septembrie 2018.

randNou Lista candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale organizat în data de 24 septembrie 2018, la nivel national.

randNou Anunțul privind ora și locul desfășurării concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

randNou Data Concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale organizat de INR în ziua de 24 septembrie 2018 și locurile vacante la acest concurs.

randNou Rezultatele concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, sesiunea octombrie 2017, validate prin Hotararea Consiliului Uniunii nr. 96/23.11.2017

randNou Lista rezultatelor finale dupa solutionarea contestatiilor la Concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale din 22.02.2016

randNou Lista rezultatelor contestatiilor la Concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale din 22.02.2016

randNou Lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale din 22.02.2016

randNou Anunt INR cu privire la ora si locul desfasurarii concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc in ziua de 22.02.2016.

randNou Proces verbal si situatia centralizata a notarilor inscrisi la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc in ziua de 22.02.2016.

randNou Anuntul cu privire la data concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc in ziua de 22.02.2016.

randNou Anuntul UNNPR cu privire la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale

randNou Lista cu rezultatele finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale

randNou Lista rezultatelor contestatiilor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale

randNou Lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale