PROGRAM DE AUDIENTE


Programul de audiente al Presedintelui Camerei Notarilor Publici Suceava este in fiecare luni si joi intre orele 16.00 – 17.00 la sediul Camerei din municipiul Suceava, str. Curtea Domneasca nr. 6.
Programarea prealabila este obligatorie si se face prin cerere scrisa depusa la secretariatul Camerei.

INSTITUTUL NOTARIAL ROMAN- CURSURI DE PREGATIRE IN PERIOADA 14 IUNIE-7 IULIE 2019 PENTRU PERSOANELE CARE VOR SA PARTICIPE LA EXAMENUL/CONCURSUL PENTRU DABANDIREA CALITATII DE NOTAR STAGIAR           Anunțul cursurilor de pregatire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

           Orarul cursurilor de pregatire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

           Înscrierea se va face online, accesând link-ul de ma jos:

INFORMATII DE INTERES PUBLIC


#ejncivil - Aveți nevoie de asistență în cadrul unui proces civil transfrontalier?
           Vă aducem la cunoştinţă faptul că Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România a primit, prin intermediul Ministerului Justiţiei, un afiş#ejncivil dedicat popularizării noului website al Reţelei Judiciare Europene în materie civilă şi comercială şi punctelor naţionale de contact din Statele Membre ale UE, şi anume https://e-justice.europa.eu/ejncivil.
           Rețeaua juridică europeană în materie civilă și comercială oferă asistență autorităților judiciare.

           Camera Notarilor Publici Suceava, informează publicul că, în ziua de 17 octombrie 2015, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România în colaborare cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, organizează acțiunea "Ziua porților deschise”.
           În cadrul acestei acțiuni Camera Notarilor Publici Suceava va acorda consultații notariale cu titlu gratuit la sediul acesteia din mun. Suceava, str. Curtea Domnească nr. 6 (vis-a-vis de Biserica Sfântul Dumitru) sâmbătă, 17 octombrie 2015, între orele 9.00 - 13.00.

Alte Informatii: